DJ til bryllup bryllupsmusikk

Om bryllupsdj.no

Bryllupsdj.no finner den riktige musikken til ditt bryllup. Vi gir deg informasjon om hva du bør tenke på til den siste og kanskje viktigste delen av deres bryllupsdag.

Language:

Her er noen spørsmål mange har stilt oss, har du ett spørsmål så send oss en epost så skal vi legge dette opp her.

Når bør en bestille en DJ eller ett band etc?

Vi anbefaler deg å bestille dette straks du har fått tak i festlokale og selvsagt at datoen er satt, da er du sikret å få akkurat det du ser etter!

Bør man ha en skriftlig avtale?

Ja så absolutt bør en ha en skriftlig kontrakt, det er viktig og sjekke ut det firma en bestiller hos. Det er mange merkelige firmaer der ute og ikke minst enkelt personer, det vi anbefaler er å sjekke opp på www.brreg.no om firmaet i det hele tatt eksisterer!

Hvor mye koster det å leie inn en DJ til ett bryllup?

Alt er avhengig av hva slags utstyr en har behov for og ikke minst hvor du skal ha festen. I hovedsak er prisen fra 5000 kr og oppover, normalt i dette er det inkludert 5 timer spilletid dvs den perioden DJen spiller. Du kan selvsagt utvide denne tiden og dette ligger normalt på 5-700 kr pr time.

Hvor mye koster ett band eller andre artister til ett bryllup?

Det er stor variasjon i de forskjellige bandene og artistene, men i hovedsak vil en trubadur ligge på rundt 7 – 8000 kr, en duo vil ligge på 8 – 10000 kr og ett band fra rundt 12000 kr. Alt er selvsagt avhengig av hvor når og hvor lenge de skal spille. Nå spiller vanligvis band 3 sett a 45 minutter. Så en Dj er bedre da du får 5 timer non stop musikk.

Hvordan bør oppgjør foregå når en leier inn musikk til bryllupet?

Vi vil sterkt fraråde en forhåndsbetaling av en slik tjeneste, du bør være helt sikker på hvem du handler med. Så vi anbefaler her å sjekke firmaopplysninger, regnskapstall osv i www.brreg.no her finner du firmainformasjon. Du bør ikke betale inn på forhånd til type NUF eller enkeltmannsforetak. Husk at dersom ikke firmaet er registrert i brønnøysund, så er det du som blir ansvarlig for at vedkommende betaler inn skatten sin. Så betal ALDRI kontant!