DJ til bryllup bryllupsmusikk

Om bryllupsdj.no

Bryllupsdj.no finner den riktige musikken til ditt bryllup. Vi gir deg informasjon om hva du bør tenke på til den siste og kanskje viktigste delen av deres bryllupsdag.

Language:

Velg riktig DJ Til ditt bryllup!

Det viktigste når du skal velge din DJ til ditt bryllup, det er å tenke på at denne dagen kan du ikke gjøre om igjen. Derfor er vårt klare råd å leie inn en DJ igjennom en DJ Formidler, vi vil anbefale på det sterkeste å velge DJ Booking Norge AS. Dette er den eneste formidleren i Norge som har en selskapsform du kan stole på, de andre aktørene på markedet er såkalte enkeltmannsforetak og således ofte driftes ved siden av annet arbeid. Det er ofte slik at du da kan ende opp med at DJen uteblir på din store dag! Skal du ut å lete etter en DJ på nettet eller igjennom venner på egenhånd, ja da er det viktig å passe på, for slike garantier som du får igjennom DJ Booking Norge AS får du kanskje også av andre aktører. Men takler de det dersom det skulle skje noe? Her en liten sjekkliste om du skal gå ut å finne din DJ uten en formidler :  DJ-Booking-banner(Dette trenger du ikke tenke på når du leier en DJ fra DJ Booking Norge AS)

  • Lag en backup plan om DJen skulle bli Syk el.
  • Ring tidligere kunden av den spesifikke DJen og sjekk referanser.
  • Tar DJen imot ønskelåter ?
  • Har Djen med nok musikk, eller trenger han bredbånd for å spille?
  • Har DJen kunnskap om musikken dere ønsker?
  • Hvordan skal DJen komme kledd?
  • Kommer DJen med lyd og lys som er passende for dere?

Det aller viktigste en DJ er leid inn av deg for, er å skape god stemning og få alle til å trives i ditt bryllup. Det er viktig at Djen som skal spille i ditt bryllup, har spilt i bryllup tidligere. Det er slik at i de fleste bryllup så er det gjester fra tidlig 20 til sent 70 årene og er det da ikke viktig at Djen kan spille slik at alle får noe de liker? Det er også viktig at den innleide DJ er det vi vil sette under fanen ARTIST, dette betyr at DJen har en kunstnerisk fremførelse i utstrakt grad føler hva som blir riktig musikk der og da. Det er også slik at Djen “lager” musikken for deg og dine gjester på stedet, slik at du vil få en posetiv opplevelse av kvelden. Det er like viktig som bryllupskaken at pynten er fin å se på, som for Djen som “pynter” på musikken slik at den fremføres på en delikat måte. Alle bryllup er forskjellige og derfor må også DJen kunne tilpasse seg ditt og dine gjesters behov. Djen må kunne yte den servicen dere fortjener og spille den musikken du og dine gjester vil danse etter. Den store fordelen med en DJ er at det musikalske spekteret blir større enn hva en DUO eller andre musikanter kan spille, men som du forstår er det viktig at du får en DJ som passer deres ønsker. Ellers ender du opp med en DJ som spiller det DJen ønsker selv og ikke tar hensyn til hva du ønsker. La en DJ skape stemning i ditt bryllup, en proffesjonell DJ ordner alt for deg!