DJ til bryllup bryllupsmusikk

Om bryllupsdj.no

Bryllupsdj.no finner den riktige musikken til ditt bryllup. Vi gir deg informasjon om hva du bør tenke på til den siste og kanskje viktigste delen av deres bryllupsdag.

Language:

Hvor og når bør det være musikk i ett bryllup?

Vi anbefaler også en kikk på våre sider om hva du må passe deg for når du skal leie en DJ i ditt bryllup, eller kanskje du vil lese mer omhvordan du får tak i og hva skal du velge av musikk til ditt bryllup.

Her lister vi opp steder du bør ha noe musikk i ditt bryllup

BryllupsDJUnder Vielsen:

Ofte brukes det en eller flere  melodier fremført av en sanger, en på ett instrument eller en DJ. Dersom man skal vies utendørs, da bør det alltid settes opp mikrofoner. Slik at alle hører det som blir sagt.

Under Middagen:

Normalt trenger en ikke noe lydanlegg under middagen, men dersom det er ett stort lokale med dårlig akustikk, eller om det skulle være noen musikalske innslag under middagen. Dette bør du sjekke opp i forbindelse med bestilling av DJ. Ofte kan det være lurt å snakke med stedet dere skal leie.

Kaffe / Avec

Det er fint med litt “mingle” musikk her.

Bryllupskake:

Ofte blir det spilt en fanfare el.når kaken skal serveres

Bryllupsfesten:

Her er det viktig å ha den riktige musikken, du kan lese mer om dette her. Det store samtaleemnet er brudevalsen, her kan en enten ikke ha noe i det hele tatt. Eller gjør det litt utradisjonelt, få DJen eller lag en egen mix av låter. Så blir gjestene overrasket, lag gjerne en egen dans eller involver gjestene i dansen.